Deconx 2017-08-09T13:22:47+00:00

Deconx behandling til indeklimaforbedring

Climates udfører rengøring med desinficering, ansvarligt, miljørigtigt  og effektivt

Deconx DX1 er en desinficeringsløsning, en ny teknologi, der med tør tåge bekæmper mikroorganismer, som bakterier, virus, lugt og skimmelsporer.
Behandlingsmetoden er skånsom, miljøvenlig og skader ikke møbler, tekstiler eller elektronik. Der anvendes ikke giftige kemikalier og der er ingen skadelige bivirkninger.
Deconx behandlingen bør foretages efter endt renovering, som endelig og afsluttende behandling i forløbet.
Behandlingen tager kun 5 timer og der efterlades et helt rent og desinficeret miljø. Ejendommen kan tages i brug straks efter behandlingen er afsluttet.
En Deconx behandling har et meget stort arbejdsfelt og potentiale, hvorfor vi har udvalgt følgende 3 fokusområder:

Skimmelsporer

Deconx behandlingen bør benyttes som afsluttende desinficering i fugt- og skimmelsager, efter endt renovering og fugtkilde er fjernet, hvor man vil være helt sikker på, at der er gjort helt rent og alle skimmelsporer og allergener er fjernet, også dem i luften.

Behandlingen kan også med fordel benyttes som midlertidig behandling, hvor allergener fjernes straks og sporerne dræbes, så udviklingen af skimmelsvamp stoppes eller ved nye skader, helt kan undgås.

Lugt

Deconx desinficeringsløsning, kan med fordel benyttes ved lugtsanering. Det kan være ved røg- og sodlugt efter brand, urinlugt, dødsbo, kemikalier, cigaretrøg og meget andet.

Bakterier

Deconx desinficeringsløsning, kan med fordel benyttes ved slutrengøring, hvor man vil være helt sikker på at miljøet efterlades rent.

Det kan være ved rengøring efter skadedyrsbekæmpelse, kloakskade eller andet, hvor der kan være efterladt skadelige bakterier. Eller  ved overdragelse af boliger eller nye bygge- eller renoveringsprojekter, hvor man vil være helt sikker på, at der er rent og nye beboere ikke påføres smittefare.

Deconx DX1 er en avanceret enhed, der benytter en højt udviklet teknologi til desinficering. Den specielt fremstillede dyse danner en tør tåge af Deconx 520 – desinficeringsvæske, der fjerner uønskede mikroorganismer, som virus, skadelige bakterier og dræber skimmelsporer på en miljøvenlig måde. Deconx DX1 skaber et trygt og rent indeklima med miljøvenlig kemi, uden giftige kemikalier.
Metoden er veldokumenteret og behandlingen medfører at mikroorganismernes cellevægge ødelægges. Med en Deconx DX1 behandling opnås en effektiv og grundig desinfektion. Behandlingen kvalitetssikres ved enhedens sensorer, der overvåger processerne og alarmerer operatøren ved afvigelser. Resultatet er et mikrobefrit miljø, hvor mindst 99,9999% af mikrober og sporer er dræbt, (Log-6). Resultaterne fra processen opbevares og dokumenteres elektronisk.
Se eksempler på analyserapporter fra tidligere behandlinger nederst på siden.
Deconx DX1 placeres i det klargjorte lokale af den certificerede operatør. Alt inventar og teknisk udstyr kan blive i lokalet under behandling. Ved hjælp af enhedens Touch-skærm eller via en iPad startes behandlingen.

Under behandlingsprocessen fyldes lokalet af tør tåge i nøje afstemte cyklusser. Hele behandlingsprocessen
varer 5 timer. Lokalet kan benyttes umiddelbart efter processen er afsluttet og udluftning er foretaget.

Download pdf Flyer
Download pdf Sikkerhedsdatablad
Se eksempler på analyserapporter

Deconx 520 – desinficeringsvæske, er godkendt af alle relevante myndigheder.

Deconx er godkendt af Miljø- og fødevarestyrelsen

Godkendelse fra fødevarestyrelsen pdf
Testresultat fra Statens Serum Institut.pdf