Om os 2017-10-26T19:01:01+00:00

Om Climates Danmark

Climates ApS

Hos Climates Danmark har vi den ambition, at vi vil være førende indenfor ydelser og rådgivning til indeklimaforbedring i ejendomme.
I foråret 2016 indgik vi en aftale med det norske selskab Deconx International, firmaet bag den succesfulde desinficeringsmaskine DX1, der fjerner bakterier, virus og sporer i luften, som gjorde os til Deconx partner på indeklimaområdet i Danmark.

Vi og Deconx har gennem de seneste år samarbejdet omkring test og godkendelse af teknologien på behandling af blandt andet skimmelsporer i ejendomme, med stor succes.

Sideløbende med dette har vi udannet certificerede Deconx operatører med speciale i skimmelsvamp og bakterier i ejendomme.
Det betyder, at vi fremover kan tilbyde professionelle behandlinger med Deconx produkter til bekæmpelse af bakterier, lugt og skimmelsporer over hele landet.
Med denne behandlingsteknologi, kan vi for alvor gøre en forskel på markedet for at forbedre indeklima og arbejdsmiljø, samt undgå astma og allergiske reaktioner hos danskerne, som følge af skimmelsvampe i ejendomme. Nu findes der en løsning på problemet for de danskere, der har fået astma eller har allergiske reaktioner på grund af skimmelsvamp. Vi kan rense luften – uden brug af farlig kemi – og de får et rent og trygt hjem, hvor de kan tåle at opholde sig.
Deconx har nogle spændende produkter i deres portefølje, som vi nu får mulighed for at udbrede kendskabet til i Dannmark. Det er vores klare overbevisning, at vi med disse løsninger kan være med til at imødekomme indeklimaudfordringer i danske ejendomme i fremtiden.

Kontakt os:

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores behandlinger.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vi støtter Astma-Allergi Danmark

knap_rundPå astma-Allergi Danmarks hjemmeside står der:

Skimmelsvampe indenfor kan være årsag til mange forskellige former for ubehag. Nogle får allergi over for svampenes sporer og reagerer med for eksempel høfeber eller astma.

Men du behøver ikke have allergi for at få symptomer i en fugt- og skimmelplaget bygning. En del mennesker oplever ubehag som for eksempel hovedpine eller koncentrationsbesvær.

Har du astma eller høfeber kan symptomerne også blive værre af at opholde sig i bygninger med fugt og vækst af skimmelsvampe.

Omkring 2-6 % af den danske befolkning har allergi over for skimmelsvampe udendørs. Men vi har ingen præcise tal for, hvor mange mennesker, som bliver generet af skimmelsvampe indendørs.”

Støtten går blandt andet til Astma-Allergi Danmarks arbejde med at:

  • Gøre en aktiv forskel for de 1,5 millioner danskere, der har astma, allergi, høfeber og eksem
  • Formidle faglig viden på en let og brugbar facon
  • Sætte en politisk dagsorden og et mediemæssigt fokus på området
  • Støtte forskningen inden for astma og allergi
  • Afholde kurser for sundhedspersonale og private
  • Udvikle værktøjer, der kan lette hverdagen for sygdomsramte