Historien bag Climates

Skimmelsporerne skal også fjernes
– Løsningen er desinficering!

Denne åbenbaring blev startskuddet for Climates. Signe Steen Risager, der er stifter af Climates, har en lang fortid i ejendomsbranchen og har gennem årene opbygget erfaringer med skimmelsvampeskader. Årsagen til skaderne blev fundet og alt det synlige skimmelsvamp blev fjernet, men selv efter rengøring forsvandt symptomerne hos brugerne af ejendommene ikke altid. Signe måtte medgive brugerne af ejendommene deres gener, da hun selv oplever symptomer ved ophold i rum med nogle typer af skimmelsvamp.

Som adm. direktør i et ejendomsselskab erfarede hun i 2015, at det via ny teknologi var blevet muligt at nulstille rum med desinficering for bakterier og dermed også skimmelsporer. Dette blev testet i en skimmelramt kælder, som Signe ikke selv kunne opholde sig i, med et fantastik resultat. Læs hele casen vedr. Royal Copenhagen – Cases

På norske hospitaler anvendes denne robotteknologi til at nulstille rum for bakterier efter smittede patienter. Med studier, test og teknologisk udvikling har Climates nu fået opbygget et solidt grundlag for anvendelse af teknologien – også udenfor hospitalsmiljøet. Denne teknologi kan nemlig med korrekt anvendelse og kun med en mild brintoverilteopløsning nulstille rum på højeste niveau dræbe de bakterier og skimmelsporer der kan gøre brugerne af ejendommene alvorligt syge.

Signe Steen Risager opgav i 2019 sit gode job i ejendomsbranchen og blev iværksætter. Hun ville gøre en afgørende forskel og hjælpe mennesker, til at få et liv igen uden gener, efter oplevelser med skimmelsvamp.

Økonomisk betaler det sig også for alle, da renoveringen efter skimmelsvamp kan afsluttes helt første gang. Løsningen fjerner også al diskussion og frustration over manglende anerkendelse af gener og ubehag.

Signe Steen Risager

Signe Steen Risager har med Climates opnået agenturet på Decon-X i Danmark og til indeklimaforbedring i ejendomme i hele verden.

Med denne enestående behandlingsteknologi, kan vi blandt andet forbedre indeklima og arbejdsmiljø i institutioner og på arbejdspladser, ligesom det kan være løsningen på problemet for dem, der har fået astma eller har allergiske reaktioner på grund af skimmelsvamp i deres bolig.

Vi kan enkelt og effektivt desinficere løsøre, fly eller træningsfaciliteter m.v. – uden brug af farlig kemi – da lokalet bliver nulstillet for sporer, bakterier og smitte efter bare 5 timer.

Climates er ligeledes førende indenfor behandling af fugt- og skimmelsvampesager, samt bakterieskader i alle typer ejendomme.

Når skaden er sket, så tager vi sagen alvorligt og med rettidig omhu, hjælper vi vores kunder til igen at opnå en sund ejendom.

Har I mistanke om, at der er noget galt i jeres ejendom, så er I velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde at undersøge ejendommen, tage prøver og hjælpe jer trygt videre i forløbet.

Climates har samlet en bred vifte af yderst kompetente samarbejdspartnere, der har spidskompetencer indenfor skader i ejendomme. Samarbejdet inkluderer landets førende indenfor – Skadeservice, Rengøring, Skadedyrsbekæmpelse, Miljørådgivning, Advokater, Rådgivere, Entreprenører og Kloakfirmaer med videre, så I vil være i de tryggeste hænder.

Vi er klar over, at man kan blive syg af at opholde sig i bygningerne med dårligt indeklima og tager derfor henvendelser herom seriøst og løser opgaven professionelt.

Kontakt os for yderligere information eller drøftelse af mulighederne.