Project Description

Lions Park Søllerød skaber tryggere rammer for deres beboere

Marie Carlsen bor i en seniorbolig i Lions Park Søllerød. Igennem længere tid havde hun oplevet markante lugtgener i boligen, men havde ikke fundet årsagen til den ubehagelige lugt. Det viste sig ved nærmere undersøgelser, at det var utæthed i en faldstamme der havde forårsaget lugtgenerne.

Lions Park Søllerød igangsætter straks udbedring

Peter Stokholm – Teknisk Chef – Lions Park Søllerød

Peter Stokholm – Teknisk Chef – Lions Park Søllerød

Teknisk Chef, Peter Stokholm, er ansvarlig for driften af boligerne i Lions Park Søllerød, og igangsatte straks udbedring af boligen. For at skaffe adgang til det inficerede område var det nødvendigt at bryde hele gulvet op. Det krævede samtidig, at boligen blev ryddet og alle møbler blev opmagasineret og Marie Carlsen blev i en kort periode genhuset i en anden bolig. Efter udskiftning af faldstammen blev gulvet reetableret og møblerne flyttet tilbage i boligen.

For fuld sikkerhed kontaktes Climates

For at være sikker på at boligen er helt rengjort og alle mikroorganismer er dræbt inden Marie Carlsens genindflytning kontaktede Peter Stokholm Climates Danmark, der effektivt desinficerede boligen med en ny teknologisk behandling.

Teknologien er miljørigtig og samtidig en helt ufarlig metode, der uden brug af giftige kemikalier ikke gør skade på noget. Det tog kun 5 timer og det betød, at hele boligen inklusive møbler, elektronik og løst inventar blev desinficereret og boligen blev helt renset for eventuelle bakterier.

Marie Carlsen var meget glad for resultatet, og kunne trygt flytte ind i boligen igen, der på grund af behandlingen var blevet helt fri for bakterier og lugtgener og samtidig sikret et godt indeklima.

Tryghed for beboeren

Teknisk Chef, Peter Stokholm, er meget glad for endelige resultat:

”Det har skabt stor tryghed for vores beboer, at vi har været i stand til at reagere så hurtigt. Samtidig er det vigtigt for Lions Park Søllerød, at vi som udlejer kan tilbyde trygge og sunde rammer for vores beboere. Ved at bruge Climates har vi opnået det vi ønskede – muligheden for at reagere hurtigt på et konkret problem for vores beboer. Climates har sikret en hurtig og effektiv løsning og vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis vi får brug for hjælp en anden gang”

Rengøring og desinficering ved sygdom i Plejecentrets boliger

Michael Jensen – Certificeret Climates Decon-X operatør ved behandling af Marie Carlsens boligForuden seniorboliger råder Lions Park Søllerød over en række plejecenterboliger. Også i Plejecentret er brugen af metoden effektiv og Peter Stokholm fortæller, at brugen af teknologien er en god måde at klargøre boliger i Plejecentret:

”Når nye beboere flytter ind, kan vi nu tilbyde helt sikre rengjorte og desinficerede boliger, hvor indeklimaet er godt og helt fri for bakterier fra tidligere beboere. Bliver en beboer syg, er behandlingen på samme måde den mest effektive og sikre metode til at fjerne bakterier og virus, så smitte undgås og hvor sygefraværet hos personalet samtidig reduceres. Med andre ord, vi skaber en tryg indflytning for ældre og plejekrævende beboere og vi kan standse smittefare ved hurtig reaktion på opstået sygdom, samtidigt med vi har et godt og sundt indeklima i hele Lions Park Søllerød”.