Skimmelsporer

Climates desinficerer rum for skimmelsporer overalt i bygninger

”Det er bl.a. kommuner, ejendoms-, FM- og forsikringsselskaber, der drager nytte af Climates-behandlingerne.

Ved afrensning af løsøre, der med en Climates-behandling kan gøres både billigere og hurtigere, kan løsøret i de fleste tilfælde afrenses på skadesstedet på få timer.

Som endelig behandling af skimmelsvampesager, hvor man dokumenteret kan sikre sig, at alle skimmelsporer er fjernet fra luften og alle tilgængelige overflader, så efterfølgende diskussioner om gener, astma og allergiske reaktioner kan undgås.

Vi har gode resultater på flere plejecentre, skoler og institutioner, hvor vi har været med til at eliminere bakterier eller skimmelsporer, så de ældre, personalet, elever og lærere har fået et helt rent indeklima efter nulstilling af rummene.

En Climates-behandling tager kun fem timer og kan f.eks., spare virksomheder mange ugers eller måneders tabt arbejdsfortjeneste.

Vi kommer efter fast aftale eller ved akut opståede skader. Hver gang leverer vi en effektiv desinficeringsteknologi, der med tør tåge af Hydrogenperoxid dræber skimmelsporerne. Behandlingernes resultater er veldokumenterede af landets førende indeklimarådgivere.

Behandlingsmetoden er skånsom, miljøvenlig og skader ikke møbler, tekstiler eller elektronik. Lokalet skal ikke ryddes for inventar før behandlingen. Der anvendes hverken giftige kemikalier eller ozon, så der er ingen skadelige bivirkninger. Mere grundigt og effektivt kan det ikke gøres.

Behandlingen foretages som midlertidig eller afsluttende behandling i skadesforløbet efter endt renovering, og når evt. fugtkilde er fjernet.

Behandlingstiden er ca. 5 timer og lokalerne kan tages i brug straks efter behandlingen er afsluttet.