Teknologien

Desinficering udføres med automatiseret robotteknologi – Decon-X DX1

Enheden

Decon-X DX1 er en avanceret enhed, der benytter en højt udviklet teknologi til desinficering. Enhedens specielt udviklede dyse danner en tør tåge af DX521 – desinficeringsvæske, der fjerner uønskede mikroorganismer, som virus, bakterier og dræber skimmelsporer fra luften og alle tilgængelige overflader. Enheden skaber med desinficeringen et nulstillet indeklima med anvendelse af miljøvenlig kemi, og helt uden brug af giftige kemikalier.

Processen

Enheden placeres i det klargjorte rum af den certificerede operatør. Alt inventar og teknisk udstyr kan blive i rummet under behandlingen. Ved hjælp af enhedens Touch-skærm eller via en iPad igangsættes behandlingen.

Under behandlingen fyldes rummet af tør tåge af mild brintoverilteopløsning (Hydrogenperoxid 5 %) i nøje afstemte cyklusser. Hele processen varer ca. 3 timer. Rummet kan benyttes umiddelbart efter behandlingen er afsluttet og udluftning er foretaget. Rummet er nu nulstillet og desinficeret.

Kvalitetskontrol

Robotteknologien med brug af DX521 er gennemtestet, veldokumenteret, godkendt samt ISO Certificeret. Med en Climates Desinficering opnås en effektiv og grundig desinfektion. Behandlingen kvalitetssikres ved enhedens sensorer, der overvåger behandlingen og alarmerer operatøren ved afvigelser. Resultatet er et mikrobefrit miljø, hvor 99,9999% af mikrober og sporer er dræbt (Log-6). Resultatet af desinficeringen opbevares og dokumenteres automatisk i en elektronisk genereret rapport til brug for efterfølgende kvalitetskontrol.

Robotteknologien er en af de mest avancerede til desinfektion og bekæmpelse af mikroorganismer og Climates har på nuværende tidspunkt behandlet mere end 250 rum i Danmark.

Vores løsninger er tilgængelige både gennem salg og som totale beredskabsleverancer. Kontakt os for mere information.

Decon-X Climates Danmark

Decon-X DX1

Decon-X DX1F – Med 5 meter flexibel slange

Decon-X DX521 – Desinficeringsvæske, er godkendt og ISO 9001:2015 certificeret